Μόνο εκπληκτικά συστατικά για την απόλυτη γεύση

Εκπληκτικά δεν είναι μόνο αυτά που χρησιμοποιούμε αλλά και αυτά που δεν χρησιμοποιούμε. Χρησιμοποιούμε μόνο αγνά, απλά συστατικά από την κουζίνα (και αυτό είναι αλήθεια!) για να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό παγωτό. Λέμε όχι στα συντηρητικά, τους τεχνητούς σταθεροποιητές και χρώματα, το φοινικέλαιο. Και προσθέτουμε μόνο φυσικά ενισχυτικά γεύσης. Αρνούμαστε να γεμίσουμε το παγωτό μας με αέρα και έτσι κάθε κουταλιά περιέχει λιγότερο αέρα και περισσότερο πλούσιο και γευστικό παγωτό. Κάθε μπάλα παγωτού φτιάχνεται από μόνο τέσσερα υλικά - κρέμα γάλακτος, γάλα, ζάχαρη και αυγά. Σε αυτά προσθέτουμε μόνο εκπληκτικά υλικά.

Βανίλια

Στη Häagen-Dazs χρησιμοποιούμε αποκλειστικά εκχύλισμα βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη. Τα φυτά που μας παρέχουν τους όμορφους καρπούς τους αναπτύσσονται στις βόρειες ακτές της Μαδαγασκάρης όπου το χώμα, ο καιρός και το πυκνό δάσος είναι ιδανικά για την παραγωγή βανίλιας.

Φράουλα

Μας πήρε πολύ χρόνο για να ανακαλύψουμε τις πιο νόστιμες φράουλες ανάμεσα σε εκατοντάδες ποικιλίες που υπάρχουν (στην πραγματικότητα έξι χρόνια). Αφήνουμε τη φύση να κάνει τη δουλειά της πριν συλλέξουμε τις φράουλες με τη μεγαλύτερη φροντίδα.

Σοκολάτα

Διαλέγουμε την καλύτερη σοκολάτα που υπάρχει. Και μόνο το καλύτερο κάνει το παγωτό Häagen-Dazs μοναδικό.

Καραμέλα

Για να βρούμε το σωστό κλασικό σιρόπι καραμέλας με τη μοναδική απολαυστική υφή επισκεφθήκαμε τους ειδικούς στην καραμέλα και βρήκαμε μία συνταγή που σε κάνει να λιώνεις. Είναι βουτυράτη, ρευστή και αλμυρή και...την ερωτεύεσαι.