Ο Häagen-Dazs τρόπος ζωής

Στη Häagen-Dazs δημιουργούμε μοναδικά παγωτά από το 1960. Ο ιδρυτής μας, Reuben Mattus, είχε ένα όραμα να δημιουργήσει το πιο εκπληκτικό παγωτό στον κόσμο, μία κουταλιά γεμάτη πολυτέλεια για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Για να το κάνει αυτό χρησιμοποίησε συστατικά υψηλής ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Reuben "Αν υπάρχει κάποιος σαν εσένα, έχεις χάσει". Έτσι, δημιουργήσαμε ένα παγωτό μοναδικό - όσο καλύτερο μπορεί να γίνει.
dedicated to great ice cream

Αφοσιωμένοι στο εξαιρετικό παγωτό

Από την ηλικία των 9 χρόνων, ο Reuben Mattus αφιέρωσε τη ζωή του στο παγωτό, με μία μοναδική αποστολή να δημιουργήσει βελούδινη και κρεμώδη υφή και γεύσεις που αξίζουν στον ουρανίσκο των ανθρώπων. Παντρεύτηκε την επιχειρηματία Rose και μαζί λάνσαραν τρεις απλές γεύσεις Häagen-Dazs: σοκολάτα, βανίλια και καφέ. Σήμερα υπάρχουν 46 μοναδικές γεύσεις. Κάθε βήμα στη μακροχρόνια ιστορία των Häagen-Dazs διακατέχεται από πάθος για τελειότητα. (Μας πήρε περισσότερο από έξι χρόνια για να φτιάξουμε το απόλυτο παγωτό φράουλα.)
shops summertime

Το εκπληκτικό παγωτό χρειάζεται εκπληκτικά καταστήματα

Το Häagen-Dazs γεννήθηκε σε μία εκπληκτική κουζίνα - αυτή του Reuben. Σήμερα, υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα από 800 εκπληκτικά καταστήματα που εμπνέονται από αυτό το χώρο. Σε όλο τον κόσμο μπορείς να απολαύσεις 24 γεύσεις σε ένα περιβάλλον τόσο εκπληκτικό όσο το παγωτό μας. Αλλά αυτό που κάνει τα καταστήματα μας ιδιαίτερα ελκυστικά είναι η μοναδική επιλογή των εποχικών κωδικών και πάνω από 20 δημιουργίες παγωτού και ποτών. Δεν θα τα βρεις πουθενά αλλού.

Προσφέρουμε μοναδικές μπάλες παγωτού από το 1976.

devoted to highest standards

Με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Δημιουργούμε τις δικές μας τάσεις. Και τα δικά μας πρότυπα ποιότητας. Η αφοσίωση του Reuben στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας άλλαξαν τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι για το παγωτό. Από εκεί ξεκίνησε το παγωτό και αυτό περιμένουμε μέχρι σήμερα. Αυτό σημαίνει τα καλύτερα συστατικά για την απόλυτη γεύση. Γιατί ο καθένας αξίζει την εμπειρία μίας κουταλιάς γεμάτης ευχαρίστηση.
our story

Ιδανικό να το μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς

Το Häagen-Dazs αξίζει τα καλύτερα υλικά. Για αυτό το λόγο κάθε μπάλα παγωτού περιέχει 100% αγνή κρέμα και το πιο φρέσκο γάλα από τη Γαλλία (Oh la la). Στη συνέχεια το αναμειγνύουμε με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά για να δημιουργήσουμε ένα παγωτό με μοναδική βελούδινη υφή και αξέχαστη γεύση. Κάθε κουταλιά Häagen-Dazs είναι μία ευχάριστη εμπειρία τόσο καλή που θέλεις να τη μοιραστείς με αυτούς που αγαπάς (μερικές φορές).
mango and raspberry stickbar

Μία εμπειρία ξεχωριστή

Το 1960 ο Reuben αποφάσισε να φτιάξει ένα παγωτό για το οποίο θα είναι περήφανος. Με περηφάνια συνεχίζουμε την κληρονομιά που μας άφησε. Φτιάχνουμε εκπληκτικό παγωτό και δημιουργούμε εκπληκτικές στιγμές. Γιατί πιστεύουμε ότι οι μικρές πολυτέλειες μπορούν να ανυψώσουν την καθημερινότητα.